VALMENTAJA

Kuva: Ville Pirilä

Paikka: Kera Snooker

Nimeni on Heikki Aunio. Olen biljardivalmentaja ja pidän erilaisia kursseja ja valmennuksia aina alkeisopetuksesta ammattilaisten kilpavalmennuksiin saakka. Tämän lisäksi toimin myös Suomen biljardiliiton valmennus- ja koulutusvastaavana.

Olen elänyt biljardin parissa yli 30 vuotta. Biljardi on tekninen ja taktinen peli jota ohjaa psyykkiset ominaisuudet. Lajina biljardi, kaikkine useine pelimuotoineen, kiehtoo minua useasta syystä. Ensinnäkin nautin siitä, että tämä on maailman tasa-arvoisin laji. Säännöt ja välineet ovat kaikille samat. Siis todellakin ihan kaikille eli lapsille, nuorille, aikuisille, vanhuksille, liikuntarajoitteisille, kehitysvammaisille, ikään, kokoon, sukupuoleen ja sosiaaliseen taustaan katsomatta.

Toiseksi, saat tästä pelistä irti kaiken sen, mitä olet valmis siihen laittamaan. Biljardi voi olla sinulle sosiaalinen tapahtuma. Tapaat ystäviä pelipöydän ääressä eikä pelin kululla ole niin suurta merkitystä, vaan nautiskelette toistenne seurasta. Sitten se voi olla sinulle myös harrastus joka tuo tasaisesti arkeesi sosiaalisuutta tai toisaalta jopa sen päivän ainoan oman hetken, jonka nautiskelet yksin pöydän ääressä tiukasti keskittyen ja tehden kehittäviä harjoitteita.

Voit myös aloittaa säännöllisen harjoittelemisen ja hypätä kilpabiljardin antoisaan maailmaan tai tähdätä vaikka ammattilaiseksi ja antautua täysin tiukan, kurinalaisen ja monipuolisen harjoittelun täyttämään arkeen teknisten, taktisten, fyysisten ja psyykkisten harjoitteiden myötä.

Tutustu biljardiin sinulle sopivalla tavalla. Tule peruskurssille yksin, ystävän tai kaveriporukan kanssa. Harrasta säännöllisesti tai aloita kilpailu-ura. Vai onko kenties työpaikkasi / yrityksesi virkistyspäivän tai pikkujoulujen ohjelma vielä suunnittelematta? Biljardi on loistava vaihtoehto.

Ota yhteyttä.

- Heikki Aunio -

Ps. All teaching and coaching sessions also in english.


Snooker ja Pool

Biljardivalmennus tarjoaa valmennusta ja opetusta pelimuotoina Snooker ja Pool. 

- Alkeisopetus

- Harrastajat

- Kilpapelaajat

- Yritys- ja yhteisötapahtumat

- Kotikäynnit 

-Luennot ja koulutukset


Kuva: Ville Pirilä

Paikka: Ritz Biljardi